Мешканці Запоріжжя залишають скарги, подзвонивши на гарячу лінію міської ради і відповіді не отримують. У той же час ситуація змінюється лише в гірший бік.

Здебільшого люди скаржаться на неможливість добратися додому після роботи. Громадський транспорт їздить з перебоями, люди по годинах живуть на зупинках.  Додому з роботи приїжджають близько 21:00, а вже через 12 годин знову треба бути на роботі.

Вчора запоріжці близько години чекали на маршрутку в напрям ку Хортицького району. Коли приїхав 36 маршрут, то забрав усіх, хто вліз. Перед в’їздом на міст водій маршрутки отримав постанову за порушення умов карантину, людей змусили звільнити маршрутку, поїхали лише сидячі пасажири.

Одна з мешканок Хортицького району розказала про ситуацію в соцмережах, люди її підтримали й кажуть, що теж скаржаться, але ні дій, ні відповіді немає.

Вчера вечером добиралась домой с Металлургов в Хортицкой р-н с 20:30 простояв более часа НИ ОДНОЙ МАРШРУТКИ!!! И о чудо приехал 36 маршрут, соответственно вся толпа людей кинулась в эту маршрутку. Не доехавши и до 1 моста нас остановила наша доблестная полиция, на водителя составили протокол .На вопрос людей, как добраться вечером домой после работы, ответ просто убил: ПОКУПАЙТЕ ЛИЧНОЕ АВТО или ВЫЗЫВАЙТЕ ТАКСИ,И еще порекомендовали если нет денег устраивайтесь на ВТОРУЮ РАБОТУ.
Я все понимаю у нас карантин и все такое … НО ПОЧЕМУ В ГОРОДЕ ездят куча маршруток с интервалом 5-10 минут, а на бабурку НИ ОДНОЙ!!!Только приходит вечер ,выходной или праздник ВСЕ УЕХАТЬ НЕВОЗМОЖНО!!! 😡🤬
СКОЛЬКО МОЖНО ИЗДЕВАТЬСЯ НАД ЛЮДЬМИ!!!
Жалобу оставила на горячей линииИ всех прошу не молчите звоните, пишите!!! Чем больше будет жалоб ,тем быстрее будет реакция – пише Інна Бобир.