Сьогодні розпочався 127-й день пошуків Ольги Синьоокої, жінки з Дніпрорудного, яка зникла понад 4 місяці тому.

В останні роки Оля жила в Павлограді на Дніпропетровщині, там у неї є сім’я – чоловік та двоє діток. Вона вийшла з дому 8 грудня минулого року, з цього часу про неї нічого не відомо. Спершу суспільство активно обговорювало ситуацію, люди висували свої версії, серед них – причетність чоловіка Ольги до її зникнення. Тож молодику довелося пройти поліграф, щоб заспокоїти суспільство.

Сьогодні, в одному з телеграм каналів з’явилася інформація про моторошну знахідку в місті Кам’янське. Повідомлялося, що там, у балці знайшли череп людини, у тому каналі одразу висунули версію, що він належить зниклій Ользі.

Пошуками дівчини займається пошукова група “Антарєс”, волонтери просять не вірити пліткам, бо ймовірна мета їх поширювачів – хайп.

Зняття питань по черговим локаціям. Волонтери Павлоградський пошуково – рятувальний кінологічний загін “Антарєс.” Працюють разом з поліцією.
Будь ласка, не вірте чуткам, черговий неперевіреній інформації у вигляді: “предположительно” та хайпу!
Дуже вдячні усім, хто з нами
Пошукова місія триває!
Досі актуальною залишається активність суспільства, усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження Ольги прохання повідомити до поліції.