Завтра, 14 квітня у Запоріжжі повинно було відбутися пленарне засідання сесії, яку перенесли наприкінці березня через повідомлення про замінування приміщення міськради.

Сьогодні стало відомо, – засідання не буде, його також перенесли, на невизначений строк. У міській раді запевнили, що причиною цього рішення є пандемія та важка ситуація з поширенням коронавірусної хвороби. У міськраді кажуть, що серед спрацівників адміністративної будівлі також багато хворих, тому засідання не буде.

Про це повідомили на сайті міськради.

На 14 квітня було заплановане проведення п’ятої сесії Запорізької міської ради. Однак з 9 квітня у Запоріжжі та області запроваджено «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Кількість хворих коронавірусом у Запоріжжі продовжує зростати, у тому числі серед працівників адміністративної будівлі Запорізької міської ради.

З урахуванням вказаних факторів, враховуючи рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій №13 від 12.04.2021, заборону проведення всіх масових заходів на території регіонів, на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки, а також зважаючи на відсутність гострих та/або невідкладних питань у порядку денному пленарного засідання сесії, нагальність розгляду та прийняття яких переважала би можливу шкоду життю та здоров’ю учасників заходу, внесені зміни до розпорядження міського голови про продовження пленарного засідання п’ятої сесії міської ради.

Коли відбудеться засідання та буде закритою сесію не повідомляється, обіцяють додатково повідомити.