Вчора, 13 квітня, у Запоріжжі почали діяти карантинні обмеження, серед яких – зміна роботи громадського транспорту. Очікувано, місцеві мешканці були невдоволені рішенням й скаржилися на величезні черги.

Вдень більш-менш з пересуванням у пасажирів проблем не виникало. А от ввечері деяким людям на зупинках доводилося простоювати годинами. Ті хто не витримував викликав таксі. В кого ж не було такої можливості – стояли до останнього.

“Проблема це. Годину стою. Я працюю до 3 години слюсарем. Мені не зручно, як зараз їздить транспорт. Я взагалі до 11-ї години, якщо у другу зміну працюю. Таким чином в транспорт точно не потрапляю”, – розповідаєжурналістам “Суспільного” Олег Кудрявцев

Фото: Суспільного

061 повідомляє, що на проспекті Металургів о 17:00 в напрямку Правого берега, стояли вже не десятки, а сотні запоріжців. Вони понад годину не могли сісти на маршрутку до Осипенського чи Бородинського.

Нагадаємо, 12 квітня міський голова Володимир Буряк звернувся із заявою до запоріжців. Він розповів, що у місті вводиться додаткові карантинні обмеження через стрімке поширення Covid-19 серед населення. У будні транспорт працюватиме з 6:00 до 9:30 та з 16:00 до 20:00. Пізніше обіцяв повідомити рішення щодо роботи транспорту у вихідні та на свята.

На головній – фото its.zp (черга на Металургів)