Правоохоронці приїхали до однієї з сімей у Бердянському районі, коли отримали виклик про домашнє насильство. Однак навіть люди у формі не могли заспокоїти агресивного чоловіка. В результаті, один з копів отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Інцидент трапився 14 квітня в смт Чернігівка близько 21:00. Прибувши на місце події, було встановлено правопорушника – 44-річний місцевий мешканець. Він поводився доволі агресивно навіть с копами. Нецензурно висловлювався, під час затримання чинив опір та вдарив в обличчя одного з поліцейських. Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомляється на сайті ГУНП у Запорізькій області.

Бердянська окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівників правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням правоохоронцем службових обов’язків) ККУ. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу. Чоловіку загрожує до 5 років ув’язнення.