Ганна Коваленко – молода запорізька лікарка, яка щоденно лікує онкохворих людей сама тяжко занедужала. Жінці поставили діагноз – пухлина головного мозку. Родині потрібна допомога на лікування.

Ганна за профілем – онкомамолог, через її руки пройшли сотні пацієнтів, більшість з них не скупляться на хороші відгуки про неї, як про гарного фахівця.
Оголошення про збір коштів опублікували на сторінці фонду “Парасолька”, там кажуть, що жінку знають давно, вона сама часто допомагає у зборах для інших людей.
Аня один з найкращих онкомамологів у Запоріжжі, а може і найкращий. Дружимо з інституту і ніколи не збиралася писати такі пости про неї, вона завжди сама допомагала фонду …
Але не написати не можна, самостійно сім’я не справляється, чоловік Ані теж лікар, сину 5 років, а попереду непроста боротьба за життя…
У Ані виявили пухлину в голові, їй  терміново необхідне дослідження та оперативне лікування. Сьогодні всі друзі та колеги відгукнулися, але ми вимушені звернутися до кожного” – пишуть на сторінці фонду.
Друзі та рідні звертаються до усіх небайдужих підтримати родину коштами. Навіть незначна сума може врятувати життя!
Картка для підтримки: 4731 2191 0049 7985  Ганна Коваленко
А також –  4149609002287821