Батько 2 річного Богдана Уніченка, якого шукали майже добу в Поліській ОТГ, зізнався – дитину загубив з необачності.

Чоловік отримав адміністративну відповідальність, він повинен сплатити штраф у розмірі 1700 грн. Окрім цього, сім’ю поставили на облік, тепер двічі на місяць до них будуть навідуватися співробітники Служби у справах дітей. До цього скарг на батьків Богданчика не було, родину характеризували як звичайну – середньостатистичну. У день зникнення дитини до будинку, де живе Богданчик, приходили співробітники різних служб, усі відзначили – в хаті тепло та чисто. Такій безвідповідальності, яку проявив батько хлопчика дивуються всі, та і він сам також.

Чоловік зізнався, що пішов разом із сином по дрова. Відійшли від дому недалеко, як батько вирішив, що малюку краще повернутися додому. Він сказав Богданчикові повертатися до хати, яку з того місця було видно, але не проконтролював куди син пішов насправді.

Напевно хлопчикові, який не має і 100 сантиметрів зросту, дах хати не настільки добре проглядався, а тому малюк вирушив у інший бік. Він відійшов далеко від дому і вже не зміг самостійно повернутися. Хлопчика знайшли лише через 20 годин, голодного, холодного та виснаженого. Малюк відійшов 4 кілометри від дому, знайшов закинуту недобудову і там заховався. Там його і знайшли правоохоронці.

З родиною малюка та і самим Богданчиком спідкувалися журналісти телеканалу 1+1.

 

Місцеві кажуть – Богдан Уніченко – майбутній розвідник, доля його вже позначила. Те, що дитина вижила у лісі з дикими звірами є справжнім дивом, місцевість Поліської ОТГ є лісистою, з великою кількістю дрібних водойм та боліт. Зовсім поруч знаходиться зона відчуження.

Попри задовільний стан здоров’я, хлопчик досі перебуває в лікарні. Богданчик чекає на бесіду з психологом, після буде виписаним додому.

Читайте також: У Києві помер голова району, життя забрав Covid-19