Кілька днів тому в Оболонському районі Києва зник 23-річний юнак, зв’язок з хлопцем обірвався, про його місцезнаходження нічого не відомо. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, цього вимагає процедура, тому додано кваліфікацію –  «безвісти зниклий».

Про зникнення сина повідомила правоохоронцям мати хлопця.

Поліція оголосила хлопця у розшук та повідомила деякі обставини.

До Оболонського управління поліції від киянки надійшло повідомлення про те, що вночі 14.04.2021 пішов із дому на вулиці Калнишевського та не повернувся її син Волосевич Дмитро Андрійович,  1998 року народження. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією – безвісно відсутній, а оперативні працівники – пошуки киянина.

Прикмети зниклого: зріст 176 см, спортивної тілобудови, волосся світло-русяве, сіро-блакитні очі. Був одягнутий у сіро-зелену куртку, сірі джинси, білі кросівки з чорними вставками та темну шапку.

Особливі прикмети: має шрам на верхній губі зліва. На лівій руці між великим та вказівним пальцем – татуювання у вигляді вісімки, а в області сонячного сплетіння – у вигляді серця, на ребрах – підпис матері.

Поліцейські звертаються до усіх, хто має будь-яку інформацію щодо зниклого хлопця або його місця перебування, негайно повідомити в Оболонське управління поліції за телефонами: (093) 639-13-82, (067) 124-19-49 або 102.