Поки точилися дискусії з приводу майбутнього туру по Україні відомого російського репера  Моргенштерна (Алішера Валєєва), й активісти закликали бойкотувати його концерти, артист сам заявив, що відмовляється виступати в українських містах, бо йому страшно.

Як повідомляють «Букви», під час прямої трансляції Алішер Валєєв заявив, що він переносить й скасовує концерти в Україні, бо в  країні «починаються якісь штуки прикольні». Він також згадав про скандал, який стався через його ж провокаційні слова під час останнього концерту в Одесі.

“Мені справді страшно банально. Не буду брехати – мені страшно їхати туди”, – сказав співак.

Раніше в афішах з’явилося повідомлення, що Моргенштерн в Україні відвідає три міста у червні – Київ, Харків та Запоріжжя. Суспільство неоднозначно поставилося до новини, зважаючи на громадянство артиста. До того ж, він відомий своєю підтримкою чинної влади Росії.

Нагадаємо, у 2019 році в курортному місті не скасували захід, попри оголошення загальнонаціональної жалоби за загиблими в результаті пожежі в одному з одеських коледжів (16 осіб загинули та 32 постраждали). Тоді репер назвав день жалоби показухою й викрикував зі сцени нецензурні слова.

Фото: Google.com

Читайте також: СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ПЕРЕВІРИЛА РОСІЙСЬКОГО РЕПЕРА, ЯКИЙ ХОЧЕ ПРИЇХАТИ ДО ЗАПОРІЖЖЯ