За версією слідства двоє зловмисників, серед яких був рецидивіст, одного дня вирішили «підробити» таксистами. Однак замість того, щоб довезти пасажира до місця призначення, напоїли кавою, в яку додали препарат нейролептичної дії, й пограбували його.

15 квітня двоє громадян, 1980 і 1997 року народження, пізно вночі у центрі побачили чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Вони запропонували невідомому скористатися послугою перевезення. Постраждалий нічого не підозрюючи сів до салону авто. Навіть погодився випити з ними кави, коли отримав пропозицію, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

У гарячий напій пасажиру підмішали препарат нейролептичної дії. Після вживання якого він знепритомнів. Непритомного чоловіка пограбували. Вивезли на безлюдне місце й залишили там.

Чоловіка доставили до медичного закладу, зараз його життю нічого не загрожує.

Підозрюваних затримали оперативники за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Один із затриманих вже притягувався до відповідальності за порушення закону. Під час огляду транспортного засобу були вилучені речові докази та викрадене майно постраждалого.

Обом фігурантам повідомили про підозру за фактом розбійного нападу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України). За статтею найсуворіше покарання – позбавлення волі від 7-10 років з конфіскацією майна.

Читайте також: У ЗАПОРІЖЖІ ЛІСОСМУГА ПЕРЕТВОРИЛАСЬ НА НЕСАНКЦІОНОВАНЕ КЛАДОВИЩЕ ДОМАШНІХ ТВАРИН – ФОТО