Конфлікт стався буквально на пустому місці. За словами постраждалого, водію не сподобалося, що після зняття верхнього шару асфальту на дорозі лишаються нерівності.

Вчора, 21 квітня, один з учасників дорожнього руху здійснив постріл, ймовірно з травматичного пістолета, в працівника комунального підприємства на вулиці Залізничне шосе. На щастя, поранення в ногу виявилося незначним, постраждалий навіть зміг далі працювати.

Журналістам «5 каналу» вдалося поспілкуватися з чоловіком. Він розповів, що невідомому на авто, нібито, не сподобалося проведення ремонтних робіт, які він виконував.

Чоловік намагався приховатися від правоохоронців. Залишив свій транспортний засіб «Рено» у Печерському району. Потім пересів на інше авто. Однак це не допомогло. Поліцейські завдяки камерам спостереження вирахували підозрюваного й затримали на проспекті Валерія Лобановського, повідомляється на сайті ГУНП Київської області.

Слідчий відділ Печерського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. За статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3-7 років.

Читайте також: В СТОЛИЦІ ВІДОМОМУ УКРАЇНСЬКОМУ ВЕДУЧОМУ БРИЗНУЛИ В ОБЛИЧЧЯ З БАЛОНЧИКА – ВІДЕО