Більшість запоріжців можливо не були у цьому закинутому владою місці жодного разу. Але є ті, хто спостерігає руїни з вікон своїх квартир тут щоденно і вже без надії, що їх колись приберуть.

На фото руїни колишнього будинку культури на вулиці Таганській, що на Правому березі. Колись це було місце відпочинку та гарних емоцій, сьогодні ж – страху та небезпеки.  Не зважаючи на небезпеку від стін, які можуть звалитися на голову в будь-яку мить, тут все ж можна побачити людей. Це місце облюбували безпритульні та місцеві наркомани.

Світлинами у соціальних мережах поділилася місцева мешканка Тетяна Жилюк.

Жінка коментує свою публікацію:

Мертве місце серед живих людей.
Руїни колишнього Б/К по вул.Таганській на правому березі.
Раніше в цьому приміщенні був будинок культури, потім боулинг клуб, на данний час ця зруйнована заброшка стоїть у дворі жилого будинку ледь не щільно і люди змущені дивитись на цей безлад з вікон своїх квартир, більш того, туди стягуються безхатьченки а також наркомани, самі залишки приміщення видають якісь звуки скрипіння.

Чому місцевій владі немає діла до цього об’єкту, яку цінність він може становити в такому станні – питанні відкрите й головний біль лише тих, хто щоденно мусить це спостерігати.