Депутат Павліської ТГ Олег Козієнко п’яний вчинив ДТП та втік із місця пригоди. Подія сталася в ніч на 2 травня у місті Вільнянськ поблизу заводу «Олейна».

Депутат Павліської ТГ Олег Козієнко, який вже має низку адміністративних правопорушень, скоїв дорожньо-транспортну пригоду перебуваючи на підпитку.  Олег Козієнко їхав за кермом власного авто (Mercedes Vito) та зіштовхнувся із іншим автомобілем  мерседес.
ДТП помітили працівники громадського формування «Запорізький Патруль» , які святковими вихідними патрулювали вулицями міста. Заступник командира громадського формування «Запорізький Патруль» Олександр Аганін запропонував водіям допомогу.  Чоловіки почали нецензурно лаятись.

Невдовзі депутат Олег Козієнко поїхав із місця ДТП. Це зафіксували на відео представники громадського формування.

Зі слів Олега Козієнка, із іншим водієм йому  вдалося домовитися. За зовнішніми ознаками обидва чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння.
На місце ДТП прибув наряд патрульної поліції. Чоловік, що перебував за кермом іншого понівеченого авто почав чинити опір правоохоронцям.

За даним фактом відкрите кримінальне справу за ст. 342 ч.2 (Опір представникові влади, працівникові  правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві). Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, Олег Козієнко – депутат Павлівської сілької ради, безпартійний. В декларації не зареєстрував жодного рухомого чи нерухомого майна. Із особистих джерел відомо, що він тричі змінював ім’я, а також за рішення суду притягувався до відповідальності за контрабандні оборудки, що діяла на території Російської Федерації. Нині Вільнянський суд розглядає справу  Олега Козієнка стосовно домашнього насильства.