Скандальне висловлювання киянки Анастасії Константінової, яка ймовірно є дочкою  судді Печенського суду Крістіни Константінової привернуло увагу до її необачної персони.

Дівчина образила українців, націю, військових через російського репера, який виступав в окупованому Криму і якому заборонили в’їзд до України.

Анастасія в нецензурній формі висловилася з приводу репера Басти, якому нібито не дає відпочити “українське бидло” питаннями про анексію Криму.

Пізніше журналістка Євгенія Моторевская опублікувала в мережі інформацію із витягами з реєстру, які вказують на те, що у 2020 році стосовно дівчини був складеним протокол за п’яне водіння автомобіля.

За словами кореспондентки, справа щодо цього інциденту була закрита рішенням судді того ж Печерського суду.

Більш того, дівчина не з’явилася на слухання, а всього лише передала письмові пояснення. Якщо вірити її версії, то в той вечір вона не перебувала за кермом, а просто грілася в машині. “А перезбуджена була, тому що посварилася з хлопцем”, – пише журналістка. На місці дівчина відмовилася від проходження медобстеження, яке запропонували патрульні поліцейські. Пізніше вона надала суду довідку, що в той вечір в її крові не було ніяких препаратів і алкоголю. Суддя визнав ці дані достатніми і закрив справу.

Нагадаємо, в Мережі спалахнув скандал після слів дівчини на захист російського репера Басти, якого нещодавно помітили в Києві. Справа в тому, що виконавець виступав в включеному Криму, тому в’їзд в Україну для нього заборонений. Крім цього, Анастасія назвала Крим територією Росії і зажадала від суспільства змиритися з цим фактом. Заява була зроблена з використанням нецензурної лексики та прямими образами.