Жахлива трагедія трапилася вчора, 8 червня . На автодорозі Одеса – Мелітополь – Новоазовськ загинув Кропивницький свободівець Едуард Жмутський, його дружина Марина та 6-річна донечка Злата. Дівчинка у вересні мала стати школяркою.

В авто також перебувала й старша донька сім’ї Жмутських – Аліна, вона щойно закінчила школу й повинна цього літа вступати до вишу та зараз за її життя борються медики, дівчина в комі.

Деталі ДТП розповіли в поліції Херсонської області.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими надійшло в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини близько 18:00. Телефонувавший розповів, що поблизу с. Цукури Каховського району на перехресті автодоріг Одеса – Мелітополь та Чаплинка – Нова Каховка зіткнулися автомобілі «AUDI Q7» та вантажівка «VOLVO» з напівпричепом.

На місці ДТП поліцейські встановили, що водій позашляховика, якому через кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався по другорядній дорозі Чаплинка – Нова Каховка та виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса – Мелітополь, не надавши переваги в русі вантажівці. Між транспортними засобами сталося зіткнення. В результаті автопригоди водій «AUDI», його 42-річна дружина та 6-річна донька отримали тілесні ушкодження, несумісні з життям. В позашляховику також знаходилася ще одна донька подружжя, якій 16 років. Наразі дівчина перебуває в непритомному стані з тяжкими травмами в центральній лікарні м. Нова Каховка. Родина приїхала на Херсонщину з Кіровоградської області – повідомили в поліції.

Імена загиблих та їх діяльність повідомив голова Всеукраїнського об’єднання партії “Свобода” Олег Тягнибок на своїй сторінці у соціальних мережах.