Сьогодні у Запоріжжі правоохоронці відкрили деякі деталі вбивства професора Інженерної академії Луайя Файсал Муца.

Так, у ході пресс конференції спікери підтвердили майже все, про що раніше писали ЗМІ.

З’явилася й інша інформація, яка цікавила суспільство. Зокрема про обставини зникнення професора. Після того, як Луай Муц зник, його співробітники з університету повідомили, що він отримав дзвінок від правоохоронця, його просили надати перекладацькі послуги по справі, яку розслідує поліція. Правоохоронець обіцяв надіслати машину по перекладача і зробив це, Луай Муц сів в авто й зник.

Тоді всі думали, що дзвінок був від злочинців, які умисне представилися поліціянтами. Зараз стало відомо, що дзвонив дійсно правоохоронець, і напевно Луай Муц його знав особисто.

Також представники правоохоронних органів повідомили, що до вбитого були застосовані тортури. Катували начебто з метою вимагання грошових коштів.

Станом на сьогодні всіх підозрювані затримані, вони в ході слідчого експерименту довели свої протизаконні дії, розповіли як вбивали людину, де сховали тіло та знаряддя вбивства. Організатор та ініціатор злочину – мешканець Тунісу (раніше ми повідомляли – конкурент викладача, який окрім іншого займався влаштуванням іномемних студентів у ВНЗ Запоріжжя – ред.), стосовно нього розслідування закінчилося, справу готові скерувати до суду.