Вже четвертий день Євген Гончаренко знаходиться в медикаментозній комі. Родичі постраждалого звернулися до небайдужих людей за матеріальною допомогою. Про це повідомила знайома хлопця Марія, яка тримає зв’язок з його батьками.

Стан хлопця важкий, до нього нікого не пускають, навіть найближчих. Медики не надають жодної конкретної інформації. Відомо, що найближчими днями пацієнта не виводитимуть з коми.

На сьогодні батьки Євгена вже витратили 30 тис. грн. Невідомо скільки конкретно ще треба буде витратити. Тож знайомі від імені матері постраждалого почали збирати кошти:

На даний момент витрачено близько 30.000 грн і ніхто не може припустити про яку конкретну суму ще доведеться викласти. Прошу, не забувайте, що на кону стоїть ЖИТТЯ ЛЮДИНИ! Кожен день надходить нова інформація, ніколи не вгадаєш в який момент йому може знадобитися термінова допомога! Немає сенсу відтягувати, на збір коштів і поширення інформації теж потрібен час, в критичній ситуації його може не бути!

Я більше не можу залишатися осторонь і не діяти, всім небайдужим, усім тим, хто щиро хоче допомогти прикріплюю реквізити карти чоловіка Ірини тому своєї у неї немає

❗️❗️❗️ 5355 0820 1515 4899 на ім’я Гапон В’ячеслав, вітчим Жені (Укргазбанк) ❗️❗️❗️

Нагадаємо, 1 серпня відома українська співачка Надя Дорофєєва повідомила, що її танцюриста жорстоко побили. Зловмисник зник з місця події. Правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного. Ним виявився 28-річний працівник Управління державної охорони України. Його затримали за підозрою у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження 22-річному Євгену.

Інцидент стався поблизу гей-клубу Lift. Співробітник УДО врізався у друга постраждалого, а потім і відштовхнув постраждалого. Імовірно, це було зроблено спеціально. Дівчина дістала телефон, щоб все це знімати. Зловмисник кинувся до неї. Євген прикрив її собою. Це не сподобалось чоловіку, і вдарив його в обличчя. Хлопець впав вдарившись головою. Через хвилину він буцнув ногою вже непритомного юнака.

Фото зі сторінки в Інстаграм