Інцидент трапився вчора, 8 серпня, о 00:00 в Олександрівському районі міста. Від отриманих травм постраждалий помер на місці події.

За попередньою версією слідства, водій «Volkswagen Passat CC» 1994 року народження, рухаючись проспектом Соборним, скоїв наїзд на пішохода, який у цей час перетинав дорогу на нерегульованому перехресті. Чоловік 1990 року народження отримав травми несумісні з життям. Помер на місці події, повідомляє пресслужба ГУНП Запорізької області.

Встановлено, що водій транспортного засобу був тверезим. Машину, на якій він пересувався, вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. За санкцією статті підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

До свідків трагічної події, які мають відеозаписи, звертаються правоохоронці з проханням повідомляти інформацію за телефонами: (098) 987-94-44 або «102».

На головній – фотоілюстрація