У суботу, 14 серпня, російський хіп-хоп виконавець Елджей виступав у Запоріжжі. Судячи з відео, яке виклали у соцмережах, місцеві мешканці були дуже раді гостю. Не обійшлося без кумедних випадків.

Виступав співак в пляжно-розважальному комплексі Pool&Beach. Під час виконання однієї зі своїх пісень він підійшов до краю сцени, не втримався і впав вниз. Згодом швиденько піднявся, наче й нічого не було, щоб продовжити виступ. Публіка була у захваті.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от ЭЛДЖЕЙ (@sayonaraboy)

Нагадаємо, 25 червня Окружний адміністративний суд Києва скасував рішення СБУ від 27 листопада 2018 року про заборону в’їзду Олексія Узенюка (справжнє ім’я Елджея) до України через виступи в окупованому Криму (Коктебелі). Докази можна знайти на YouTube. Також, за версією правоохоронців, в одному з інтерв’ю Елджей назвав Крим російською територією. Проте зараз ці «нюанси» нікого не хвилюють. Російські виконавці без перешкод їздять з виступами до України.

RegionNews повідомляв, 8 серпня в одеському нічному клубі Ibiza виступав відомий російський репер Баста (Василь Вакуленко). У 2017 році йому було забороненно відвідувати нашу країну через виступи в Криму.  Заборона діяла до 16 вересня 2020 року.

Фото на головній з Googl.com

Відео зі сторінки в Інтаграм sayonaraboy