В Запорізькій області вже підбили підсумки курортного сезону, результати невтішні. Посадовці з області та міськради намагаються вжити заходів, щоб запобігти повторного наступного року. Можливо, якісь «підказки» вдасться знайти завдяки оглядам влогерів.

На Ютуб-каналі «Тревел Шмевел Блог» влогери поділились враженнями від відпочинку у Бердянську Запорізької області. Загалом, вони отримали, як позитивний, так і негативний досвід. Від самого початку їх неприємно вразила неохайність міста:

 

Перші враження двоякі. Маленьке місто з красивою набережною, але бруднувате. Таке враження, що колись воно було дуже багатим, та зараз про нього забули.

 

Одразу заселитись не вдалося, оскільки вийшла плутанина. Онлайн було заброньовано номер в приватному готелі на відомому сайті. Власниця сказала, що ні про яке заселення не знає. Начебто, навіть, використала нецензурну лайку. Втім, вільні місця знайшлись в інших готелях. Одна з найбільших претензій – брудне море й нашестя медуз.

«Ніякого бажання купатись не виникало. Люди в основному відпочивали на пляжах»

Деякими місцевими пляжами автори ролика лишились задоволені. Локації чисті, мали все необхідне, поряд знаходиться базар, кафе тощо. Ціни на їжу, проживання й розваги «кусаються».

Нагадаємо, на сайті Бердянської міськради з’явилось опитування щодо рівня задоволеності відпочинку у місті. Усіх відвідувачів курорту просять проголосувати.

На головній скріншот з відео