Сьогодні, 11 жовтня, вранці поблизу міста Василівки зіштовхнулися два легкових автомобілі. Одна людина загинула, ще одна постраждала. Транспортні засоби вигоріли вщент.

На трасі «Харків-Сімферополь» водій автомобіля «Mitsubishi lancer» 1988 року народження не впорався із кермуванням, виїхав на стрічну смугу, у результаті чого відбулося зіткнення з авто «ЗАЗ Lanos». Повідомлення про ДТП на лінію «102» надійшло о 9:30, повідомляється на сайті ГУНП у Запорізькій області.

Водій другого транспортного засобу 1979 року народження від отриманих травм загинув на місці події. Водію іномарки, який попередньо був тверезим, госпіталізують до обласної лікарні. Під час зіткнення відбулася пожежа, обидві автівки згоріли.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3-8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого.