У середу, 13 жовтня, в другій половині дня в місті відбудеться вільний-мітинг зібрання. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив запорізький журналіст Валентин Терлецький.

Громадяни обговорять можливість перенесення памятника гетьману Богдану Хмельницькому, який розміщений у парку Металургів, в інше місце. На думку автора поста, памятник прихований від уваги містян і гостей міста. Також створення Алеї козацької слави з встановленням памятників (погрудь, бюстів) тощо:

Увага! 13 жовтня о 13-00 всі небайдужі містяни та гості Запоріжжя запрошуються на вільний мітинг-зібрання, яке відбудеться біля пам’ятника Богдану Хмельницькому у парку Металургів. Порядок денний – перенесення пам’ятника гетьману Богдану Хмельницькому, який нині перебуває у парку Металургів та майже прихований від уваги містян та гостей міста, на інше місце. Також пропонуємо депутатам міськради розглянути можливість розробки і впровадження міської програми «Запоріжжя – козацька столиця», а також створення у Запоріжжі Алеї (Меморіалу) козацької слави з встановленням пам’ятників (погрудь, бюстів) видатним діячам Козацької України – гетьманам, кошовим отаманам, старшинам та героям визвольних змагань за Незалежність та Волю України. Запрошуються всі охочі!

Усіх охочих просять долучитись о 13:00. Збори біля памятника Богдан Хмельницькому (вул. Богдана Хмельницького, що у Дніпровському районі міста).

Фото Google.com