З понеділка, 18 жовтня, більшість навчальних закладів Запорізької області перейшли на дистанційне навчання за рекомендацією МОЗ. Стало відомо, що студенти міських вишів також будуть вчитися з дому.

Зокрема на офіційному сайті Запорізького національного університету з’явилась інформація, що з 18.10.2021 освітній процес в ЗНУ відбуватиметься дистанційно.

Шановні студенти, викладачі та співробітники вишу! Згідно з розпорядженням ректора ЗНУ Миколи Фролова, у зв‘язку з поширенням захворюванності на COVID-19 й переходом Запоріжжя до «червоної зони» епідеміологічної небезпеки, з 18.10.2021 освітній процес у ЗНУ відбуватиметься в дистанційному форматі.

Ректорат та його підрозділи, деканати, адміністративно-господарська частина працюватимуть у звичайному режимі. Звертаємо особливу увагу студентів, які мешкають у гуртожитках, на дистанційну форму навчання. Додаткова інформація буде надана керівному складу університету в понеділок на засіданні ректорату.

Класичний приватний університет аналогічно навчатиме студентів дистанційно:

Шановні студенти.
У зв’язку з переходом Запорізької області до “червоної” зони епіднебезпеки, за наказом ректора заняття в Класичному приватному університеті та Фаховому коледжі КПУ з 18 жовтня до 24 жовтня 2021 р. проводиться *онлайн* за допомогою Zoom/Skype + Віртуальна аудиторія
Всі заняття проводяться відповідно до розкладу занять, зазначається на сайті у Фейсбук.