Поліція розслідує обставини випадкового вбивства 42-річної кінооператорки з України Галини Хатчінс. Жінка отримала смертельний постріл у груди під час інциденту в четвер на зйомках фільму Іржа.

Уже стало відомо, що розказали свідки трагедії. Свідчення з напису суду написало видання BBC News

Як виявилося 63- річний актор Алек Болдуїн був пепеконаний, що зброя не заряджена. У цьому його переконав помічник режисера, який також не знав про небезпеку.

Помічник режисера Дейв Холлс не знав, що реквізит містить бойові боєприпаси, і вказав, що його розрядили, вигукнувши «холодний пістолет!», йдеться у записах суду.

Режисер Джоель Соуза, який стояв за нею, був поранений. 48-річний чоловік отримав екстрену допомогу через травму плеча, а згодом був виписаний з лікарні.

Розслідування триває, закривавлене вбрання Болдуіна було взято як доказ разом із пістолетом. Бойові припаси та іншу зброю також вилучили з набору поліцейські. 63-річного актора допитали правоохоронці, проте нікому не пред’явили звинувачення у цьому інциденті. Болдуін, який був зіркою і продюсером фільму, заявив, що він “повністю співпрацює” з Офісом шерифу округу Санта -Фе і дуже сам вбитий горем.