В курортному місті Бердянську Запорізької області між громадянином і трьома військовослужбовцями з невідомих причин стався конфлікт, який переріс у сутичку. Один солдат отримав ножові поранення, два інших легкі тілесні ушкодження.

На сайті ГУНП Запорізької області вказано, що 26 серпня слідчим Бердянського районного відділу поліції, під процесуальним керівництвом окружної прокуратури, чоловіку повідомили про підозру за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

21 жовтня закінчилось досудове розслідування, обвинувачувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, конфлікт стався близько 4:30 поблизу кафе «Баракуда», яке розташоване по вул. Горького, між 42-річним громадянином та трьома солдатами строкової служби. 21-річний військовослужбовець отримав колото-різані поранення грудної клітини, постраждалого госпіталізували до реанімаційного відділення. Згодом його транспортували до військового госпіталю в Одесі.

Два інших отримали легкі тілесні ушкодження.

На головній – фотоілюстрація