На своїй сторінці у Фейсбук депутат Запорізької міської ради Геннадій Наумов повідомив, що написав заяву про звільнення заступника міського голови. Він займався питаннями медицини.

Нещодавно на сайті відомства оприлюднили розпорядження про проведення позачергової сесії міської ради завтра, 29 вересня. Одне з питань, яке мають вирішити депутати – звільнення з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Геннадія Наумова. Сьогодні у соціальних мережах посадовець сповістив своїх підписників, що написав заяву про звільнення:

Сьогодні написав заяву про звільнення з посади заступника міського голови у зв’язку з рішенням про продовження депутатської діяльності.
Щиро вдячний високопрофесійному колективу. Разом нам вдалося багато зробити в цей не простий для сфери здоров’я час.
За п’ять місяців, не дивлячись на гарячу ситуацію в Запорізькій міській раді, місто підготовлене до надскладної 3-ї хвилі COVID-19, підготовлена оптимізація мережі лікувальних закладів та два з них виведені з ситуації постійної залежності від дотацій з місцевого бюджету.
Ще раз дякую працівникам Департаменту керівникам та персоналу медичних закладів, ви сьогодні на передовій.
Нагадаємо,  в Запорізькій міській раді відбудеться позачергова сесія міськради. Відповідне розпорядження з’явилось на сайті відомства. Депутати на чолі з секретарем Анатолієм Куртєвим звільнять з посад двох посадовців, які належать до команди ексголови міста – Володимира Буряка.
Зауважимо, Олексій Нікіфоров («партія Володимира Буряка «Єднання») написав заяву про складання депутатських повноважень.
Фото зі сторінки у Фейсбук Геннадія Наумова