Учасників судових процесів попереджають, що тимчасово призупиняється відправлення поштової кореспонденції через брак фінансування. Тож сповіщення громадяни отримуватимуть на телефон та електронну пошту.

Про це повідомляється на сайті Ленінського районного суду міста Запоріжжя.

У зв’язку з обставинами процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, надходитимуть на електронну пошту та телефони (SMS). Попередньо треба подати відповідну заяву із зазначенням е-пошти чи номеру мобільного телефону, або через секретаріат суду.

Повідомляємо усіх учасників процесів та інших відвідувачів суду про тимчасове повне припинення відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням. Листом № 08-02/4574 від 28.10.2021 ТУ ДСА України в Запорізькій області повідомила суд про відсутність коштів для укладення договору на закупівлю знаків поштової оплати. Водночас повідомила про те, що згідно з планом асигнувань бюджету на 2021 рік, видатки на придбання поштових марок передбачені лише на грудень поточного року, у разі відсутності додаткових асигнувань.

Додатково можна дізнатись інформацію про стан розгляду справ, які перебувають чи перебували у провадженого суду можна за номером: (061)283-08-13. Якщо фінансування відновиться – суд знову почне надсилати кореспонденцію.

Фото: Google.com