За інформацією ЗМІ, дитину знайшли на вулиці, її доставили до дитячої міської лікарні№1 в Запоріжжі. Пізніше, через підозру на ковід дитину перевели до лікарні №5, що в Хортицькому районі міста. Діагноз підтвердили, тож хлопчик пройшов необхідну терапію й зараз вже здоровий.

На ситуацію, що склалася в лікарні звернула увагу суспільства пацієнтка ковідного відділення. Вона повідомила, що в сусідній палаті знаходиться річний хлопчик, він плаче і він покинутий. Співробітники лікарні в міру можливості доглядали за дитиною. Та догляд обмежувався годуванням та зміною підгузок, протягом всього часу дитина була на самоті, а тому плакала.

Відео сьогодні вранці розлетілося в соціальних мережах. Нещодавно заступниця голови обласної ради Злата Некрасова повідомила, що хлопчика знову направляють до дитячої лікарні№1, у нього наразі є все необхідне. Некрасова додала, що там дитину доглянути є більше можливостей, адже в лікарні є відділення для покинутих дітей. Також вона додала, що хлопчику зробили ПЦР-тест і він негативний. Яким чином вдалося так швидко отримати результати генетичного дослідження – не відомо.

Чиновниця, втім поки не повідомила, яка доля очікує на малюка, ймовірно він буде переданий до інтернату.

За інформацією ЗМІ – хлопчик є сиротою.