Інцидент стався пізно вночі вчора, 1 листопада, на автодорозі Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя. На цей час встановлено особи загиблих та за яких умов сталася ДТП. Слідство продовжується.

На території Долинської територіальної громади, що у Кіровоградській області, 46-річний громадянин керуючи КІА допустив виїзд на зустрічну смугу, внаслідок чого відбулося зіткнення з вантажівкою Renault. Разом з водієм в легковому авто перебувало троє неповнолітніх: 12, 14 та 16 років. Усі четверо (водій та троє підлітків) загинули на місці події від отриманих травм, про це повідомляється на сайті ГУНП Кіровоградської області.

Загиблі мешканці міста Кривий Ріг Дніпропетровської області. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

За даними «Суспільного», в автівці на момент ДТП перебував тренер з кіокушинкай-карате Руслан Тодоронко, який був за кермом, та троє його вихованців. Вони повертались додому з Чемпіонату України, який проходив у Вінниці.

Фото “Суспільного”