Вкотре Запорізька область потрапляє в трійку «лідерів» антирейтингу з поширення коронавірусної інфекції. З початку осені ситуація поступово почала погіршуватись, майже кожного дня ковід забирає десятки життів мешканців нашого регіону.

За інформацією «Запорізького обласного центру контролю та профілактики хворою МОЗ», за останню добу в області зафіксовано 1351 нових випадків Covid-19. На сьогодні наш регіон третій за кількістю коронавірусних хворих (Києві – 1738, Дніпропетровській області – 1621).

1 листопада зафіксовано 75 випадків ковіду серед дітей, 34 – серед медичних працівників і 11 – працівники освіти. Від інфекційного захворювання померло 36 людей, а одужало 239.

Усього ж, з початку поширення Covid-19, зафіксовано 144455 випадків, з яких одужало 110832. Померло 3413 людини.

Нагадаємо, 25 жовтня у Запорізькій області вирішити посилити карантинні обмеження через складну епідемічну ситуацію. Спочатку обласна комісія з ТЕБ та НС впровадила обмеження на внутрішньообласні перевезення, а відучора почали діяти обмеження на перевезення в міському транспорті. Пасажирів пускають тільки за сертифікатами про вакцинацію та ПЛР-тестами.

На головній – фотоілюстрація