Вчора, 2 листопада, водійка транспортного засобу не дотрималась правил дорожнього руху, результаті чого відбулась ДТП. Госпіталізація знадобилась 4 постраждалим, у тому числі порушниці на дорозі.

Біля села Роздол, що у Василівському районі, на трасі Харків-Сімферополь відбулось зіткнення авто «МАН», яким керував водій 1987 року народження, та «Део Ланос». На місці події правоохоронці встановили, що водійка легкового авто («Део Ланос») 1972 року народження здійснила рух у попутному напрямку та не дотримавшись ПДР, здійснила маневр обгону та повороту праворуч, внаслідок чого відбулось зіткнення. «Ланос» виїхав за межі проїзної частини та врізався в бетонну стелю, повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

На сторінці у Фейсбук КНП “ТМО ” ОЦЕМД та МК” ЗОР повідомляється, що на місці події працювала 1 фельдшерська бригада. Жінка 49 років отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітини. Жінка 55 років отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м’яких тканин голови. Жінка 42 років отримала забій м’яких тканин голови, у жінки 36 років виявили ситуаційну реакцію. Постраждалі були госпіталізовані. Потім їх відпустили додому.

На водійку «Део Ланос» складено адміністративний протокол за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На головній – фотоілюстрація