В місті Енергодарі Запорізької області планують придбати три квартири для проживання внутрішньо переміщених осіб. Конкурс оголошено на 25 листопада 2021 року.

На сайті Енергодарської міської ради повідомляють, що комісія з придбання приміщень для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб у м. Енергодарі оголосила відповідний конкурс. Розміщено три лоти: №1 – одна двокімнатна квартира, №2 – одна двокімнатна квартира та №3 – одна трикімнатна квартира. Конкурс відбудеться 25 листопада в будівлі міськради.

Станом на 16 листопада поточного року в Енергодарі перебуває 945 переселенців. Основні проблеми з якими їм доводиться стикатись – труднощі з працевлаштуванням і проблема житла.

Нагадаємо, Кабмін рекомендував органам місцевого самоврядування з 2019 року передбачати кошти в місцевих бюджетах на формування фондів житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: Позаштатною радницею міського голови з питань медицини стала Ганна Головко, яка працює в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №9».

На головній – фотоілюстрація