Позаштатною радницею міського голови з питань медицини стала Ганна Головко, яка працює в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №9».

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив тимчасово виконуючий обов’язки міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Посадовець написав, що пані Ганні понад 20 років працює в медицині, є кандидатом медичних наук. Зауважив, що йому абсолютно неважливо, яку політичну силу представляють люди з яким треба працювати.

Фото з сайту Запорізької обласної ради

Головне – їхня компетентність, обізнаність, професіоналізм та готовність до спільної продуктивної роботи. Впевнений, що разом з Ганною ми будемо ефективно працювати на благо та задля розвитку здоров’я запорізької громади!

Очевидно, малося на увазі те, що новопризначена радниця від партії «Партія Володимира Буряка «Єднання».

З декларації Ганни Головко відомо, що на неї зареєстрована дві квартири площею 103,32 м2 й 59,7 м2. Земельні ділянки та гараж. Отримана заробітна плата – 161072 грн. Державна та соціальна матеріальна допомога – 10320 грн тощо. На неї задекларовано 6700 доларів.

На її чоловіка Юрія Бессарабки зареєстровано квартира, два авто тощо.

Нагадаємо, після того, як Володимир Буряк достроково покинув посаду міського голови, його команда один за одним почала втрачати ключові крісла в міськраді. Вчора, 3 листопада, було звільнено начальника КП “Муніципальна телевізійна мережа” Дмитро Веліканов. Свої депутатські повноваження склав Олексій Нікіфоров. З посади заступника міського голови з питання діяльності виконавчих органів влади за власним бажанням звільнено Геннадія Наумова.

Фото з Телеграм-каналу Анатолія Куртєва