Інцидент стався вчора, 7 листопада, між селами Дніпровка та Благовіщенка Кам’янко-Дніпровського району. Хлопця з ушкодженнями доставили до лікарні, де він помер. Наразі встановлюються всі подробиці.

30-річний водій авто «Daewoo lanos» здійснював рух по автодорозі між селами Дніпровка і Благовіщенка. Близько 18:40 в районі повороту автомобіль здійснив наїзд на 19-річного юнака, який знаходився на смузі для проїзної частини. Постраждалого доставили до медичного закладу. На жаль, йому нічим не змогли допомогти. Він помер, повідомляється на сайті ГУНП у Запорізькій області.

В крові водія алкоголю не було виявлено на момент ДТП. Розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» ККУ.

За статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3-8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років або без такого. Слідство триває.