Адвокат колишнього головного лікаря КНП «Обласна інфекційна клінічна лікарня» Володимира Шинкаренка Станіслав Гришин у соцмережах заявляє, що його клієнт нікуди не збирається тікати.

За словами Гришина, про те, що Володимира Шинкаренка розшукують, йому стало відомо з вебсайту Запорізької обласної прокуратури. Нібито його клієнт не переховується від правоохоронців, жодних викликів від слідчого не було отримано.

Ми не від кого не тікаємо і не переховуємось , жодних викликів від слідчого не отримували, але готові брати участь у всіх подальших слідчих і процесуальних діях .

Нагадаємо, минулого тижня з’явилась інформація, що ексголовному лікарю Обласної інфекційної лікарні інкримінують порушення правил безпеки, що спричинило загибель людей. Окрім колишнього головного лікаря кримінальне провадження інкримінують завідувачу господарсько-обслуговувального персоналу.

4 лютого 2021 року в Запорізькій обласній лікарні, де лежали важкохворі на коронавірус, сталася пожежа. Під час інциденту загинуло 4 людей, серед яких була 26-річна лікарка Ольга Глива. Коли почали встановлювати причини, в закладі виявили порушення правил протипожежної безпеки та інші порушення.

Фото зі сторінки у Фейсбук Станіслава Гришина