На своїй сторінці у Фейсбук перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Запорізької міськради Олександр Власюк розмістив презентацію майбутнього проєкту з благоустрою Набережної міста Запоріжжя.

Тендер вже проведено. Реконструкцію ділянки дороги по вул. Прибережної магістралі від річки Мокра Московка та по вул. Автозаводська до перетину вул. Автозаводська та вул. Новокузнецька з транспортною розв’язкою проводитиме підприємство «Дніпродор», повідомляється на сайті «Прозоро». Вартість робіт – 118 314 111,10 грн.

Будівельники виконуватимуть капремонт у два етапи. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2021.

Такого у Запоріжжі ще не було. На Набережній з’являться: велодоріжки, зона паркування, пляжна зона, зона для активного відпочинку, дитяча зона, ділянки для спорту,оглядові майданчики і багато інших цікавих локацій, де зможуть якісно та з користю проводити дозвілля як малеча , так і дорослі. Набережна стане місцем відпочинку європейського рівня та однією із прикрас Запоріжжя, – пише посадовець у соцмережах.

На головній – фотоілюстрація