Сьогодні, 9 листопада, на сайті НАЗК в декларації заступниці голови обласної державної адміністрації Злати Некрасової з’явилось «Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані».

Стало відомо, що посадовиця продала майно за 162277 грн 15 жовтня 2021 року. Достеменно не відомо, що саме, але враховуючи, що зазначено «дохід від відчуження рухомого майна», ймовірно було продано транспортний засіб.

Нагадаємо, в декларації Злати Некрасової вказана квартира 82,1 м2. Ювелірні вироби, серед яких є годинник Rolex. Два легкових авто марки Audi 2016 року і SKODA 2011 року. 117407 грн заплати за рік. Від благодійної організації «Благодійний фонд «Емоція» – 2094 грн тощо.

Для довідки: 22 лютого 2021 року Злата Некрасова отримала пост заступниці голови обласної державної адміністрації. До цього працювала юристконсультанткою комунального закладу «Санаторій медичної консультації «Глорія» Запорізької обласної ради та фахівчинею з публічних закупівель того ж закладу. Громадськості більш відома, як волонтерка. Часто в особистих соцмережах розміщає інформацію про людей, які стали жертвами внаслідок різноманітних трагедій.

Фото: Google.com