На сайті Запорізької міської ради оприлюднили проєкт рішення «Про заходи щодо підготовки до новорічних та різдвяних свят». Цього року планують витратити на святкування 3 746 150,00 грн, повідомляє «Прозоро».

Традиційно новорічні локації встановлять на бульварі Шевченка, площі й проспекті Маяковського та на каскаді фонтанів «Райдуга». На площі Маяковського встановлять 8 біотуалетів, а на «Райдузі» 10. Також буде встановлено контейнери для твердих відходів (пл. Маяковського – 4, «Райдуга» – 5).

На каскаді «Райдуга» хочуть встановити ковзанку. КП «Титан» доручають забезпечити електропостачання потужністю 200 кВТ та укласти договір для організації ковзанки. КП «Водоканал» має забезпечити 80 куб. метрів, щоб майданчик функціонував.

Порядок забезпечуватиме патрульна поліція, ГУНП Запорізької області та військова частина 3029 Національної гвардії України.

Нагадаємо, петиція №7170 «Заборона на запровадження незаконної абонплати концерном «МТМ» набрала необхідну кількість голосів, хоча до кінця голосування залишилось ще 56 днів. Тепер депутати мають розглянути її на сесії міської ради.

 

На головній – фотоілюстрація