Ставки на спорт в Україні: вигідні умови та пошук платформи

Беттінг в Україні стає більш популярним, тому з’являються нові сайти для укладенні парі на реальні гроші. Портал Geneva Bet підготував огляд найкращих букмекерських контор, перевагами яких ви можете скористатися для отримання прибутку.

Ставки на спорт передбачають створення прогнозів беттерами. З урахуванням експертних оцінок, спостережень, аналітики користувач бк може визначити переможця. Для укладення парі на відомі спортивні події безліч інформації є у відкритому доступі в Інтернеті. Інструменти у вигляді коефіцієнтів чесних бк допомагають більш точно спрогнозувати результат спортивного поєдинку.

Вибір події для створення ставки

Букмекерські контори найчастіше охоплюють усі популярні напрямки спорту. Кількість на різноманіття подій для ставок залежать від політики бк. Ви можете обрати футбольні матчі, різновиди баскетболу, тенісу, регбі, хокею для визначення фаворитів.

Окрім класичних дисциплін букмекери пропонують ставки на:

  • кіберспорт, ММА;
  • скачки, перегони;
  • політичні шоу;
  • телевізійні формати шоу;
  • прогнози погоди тощо.

Визначити переможця чи спрогнозувати результат складніше, аніж в популярних спортивних подіях. У цьому випадку ви можете розраховувати на власну інтуїцію та коефіцієнти букмекера.

Пошук інформації для точного прогнозу

Кожен беттер обирає власну тактику при створенні ставок. Якщо ви орієнтуєтесь на серйозний підхід з аналітикою події, тоді для цього потрібен збір інформації. При укладенні парі враховують:

  • статистику попередніх зустрічей. Якщо мова йде про відомих гравців та команди, на їх рахунку повинна бути велика кількість ігор. При аналізі намагайтеся зосередитися на двох суперників та встановити результати попередніх поєдинків між ними;
  • готовність та мотивація гравців. Якщо є така можливість, варто визначити, наскільки суперники готові до гри, чи є в них мотивація отримати солідний прибуток, вийти на новий професійний рівень, наблизитися до перемоги у чемпіонаті тощо;
  • аналітику експертів індустрії. Аналітичні огляди – це вибірка фактів, аргументів, прогнозів, які ви можете використатися для заробітку.

Як обрати букмекерську контору для ставок?

В Україні портали працюють через ліцензію міжнародного формату. Оскільки в країні не передбачено врегулювання на державному рівні, контори отримують дозвіл на азартну діяльність. Якісна букмекерська контора обов’язково має бути легальною. У протилежному випадку ви не можете розраховувати на чесні розрахунки ставок та виплати.

Оцінка бк включає наступні параметри:

  1. Вибір контенту. Обирайте букмекерів, які не обмежуються лише декількома спортивними напрямками.
  2. Варіативність ставок. Новачки можуть обмежитися простими ставками, а для професіоналів важливий розпис.
  3. Бонусна програма. Букмекери пропонують бездепи, депозитні надходження, страхування ставок, турніри, кешбек.

Найпопулярнішим в Україні вважається букмекерська контора Фавбет. Також у рейтингах незалежних порталів часто зустрічаються такі портали: Мелбет, Вулкан, Гоксбет, СлотоКінг та інші. Вибір бк залежить від пріоритетних критеріїв, які для вас вважаються найважливішими в ставках на реальні гроші.