Нещодавно у соціальних мережах з’явилось повідомлення, що у Кушугумі молодики на авто намагались нібито викрасти неповнолітнього хлопця. Історія набула розголосу. Правоохоронці повідомили деталі події.

12 листопада поліцейський офіцер Кушугумської територіальної громади отримав повідомлення, що невідомі особи на чорному кросовері лякають 12-річного хлопця, який йшов вздовж дороги. Примушували неповнолітнього сісти в машину. На місце події вислали найближчий наряд поліції. Транспортний засіб, на якому пресувались підозрювані, вдалось встановити, зазначається на сайті відомства.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика

В салоні авто знаходились 16-річний, 17-річний і 18-річний юнаки. Вони пояснили, що таким чином хотіли розважитись. Помістити школяра в транспорт, відзняти це все на відео, а згодом викласти у соцмережі, щоб показати як легко викрасти дитину.

За втручання слідчого ГУНП в Запорізькій області було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини Кримінального кодексу України.

Також наразі проводиться службове розслідування за фактом ймовірно неналежного виконання своїх обов’язків працівниками поліції.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, в Шевченківському районі міста трапилась ДТП. Одного з водіїв затисло металевими конструкціями в салоні.

На головній – фотоілюстрація