Відсьогодні, 22 листопада, в місті Енергодарі Запорізької області поновлюються робота пасажирського транспорту. Про це повідомляється на сайті Енергодарської міської ради.

Після тривалої перерви, мешканці Енергодару знову зможуть скористатись громадським транспортом. Містян попереджають, що маршрутки їздитимуть за зміненим графіком. Нижче можна ознайомитись з графіком роботи маршрутного таксі, однак варто пам’ятати, що він корегуватиметься відповідно до норм законодавства:

У зв’язку з припиненням надання послуг з пасажирських перевезень одним з приватних перевізників, скасовано рух громадського транспорту на двох маршрутах – №2 та №7. Однак для того, аби енергодарці не відчули незручностей, вирішено внести зміни до маршрутів, які продовжать курсувати містом – №3 та №5. Відтепер до маршруту №3 включено зупинки транспорту «Міське кладовище» та «Бібліотека-філія №4» (вул. Молодіжна, 105), а до маршруту №5 – зупинку «Тепловодоканал» (Набережна). Відповідні зміни внесено до розкладу руху міських маршруток (додається).

Нагадаємо, на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення, що з 25 жовтня по місту заборонені пасажирські перевезення.

На головній – фотоілюстрація