На сайті Запорізької міської ради повідомляють, що в департаменті охорони здоров’я посадові особи цілеспрямовано знищують документи, які є комунальним майном територіальної громади.

У зв’язку з вище згаданим, буде створено комісію, яка проводитиме поглиблене розслідування стосовно директорки департаменту охорони здоров’я Запорізької міськради Вікторії Ушакової, заступниці директорки – Марини Ситникової, заступниці директорки – Інни Завоюри та головної спеціалістки відділу стратегічного планування, економіки та фінансів департаменту – Тетяни Алутіної. З якої причини посадовиці ймовірно вдаються зараз до протизаконних дій невідомо, можливо хочуть щось приховати.

На час проведення службового розслідування усіх загаданих осіб відсторонено від роботи. Швидше за все скоро і в департамент охорони здоров’я Запорізької міськради тимчасово виконуючий обов’язки міського голови Анатолій Куртєв назначатиме нову людину.

Нагадаємо, після робочої поїздки до Запоріжжя міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко лишився незадоволений роботою департаменту охорони здоров’я Запорізької міськради. Насамперед черед низькі темпи вакцинації населення на той час. Головний лікар країни ініціював її звільнення. Пізніше в місцевій міськраді створили комісія, яка мала проводити службове розслідування стосовно Ушакової.

Фото: Google.com