В одному з будинків, який розташований у Комунарському районі міста, у квартирі прорвало труби з гарячою водою та теплопостачання. Замість того, щоб вирішувати проблеми власниця оселі нічого не робила і не приймала допомогу від ОСББ. Як наслідок, заручниками ситуації стали декілька квартир, де через прорив труб немає ні тепла, ні гарячої води.

Два місяці тому у квартирі по вул. Комарова №29 прорвало трубу з гарячою водою. У результаті інші квартири також залишились без гарячої води. За словами голови ОСББ, вона намагалась вирішити ситуацію, однак власниця проблемної квартири на контакт не йшла. Згодом тут же прорвало трубу теплопостачання, і люди залишились ще й без опалення. Сусіди, які спілкувались із журналістами ТВ-5 стверджують, що пропонували жінці відремонтувати треби безплатно, втім вона і на це пішла. Врешті жителам будинку увірвався терпець. Вони викликали служби, які виламали двері. На порозі представників ЗМІ зустріли вороже. Донька власниці оселі вдарила по відеокамері ножем. Всередину пустили тільки правоохоронців й сантехніків.


Ймовірно причина такої поведінки – велика кількість тварин, які проживають в помешканні. Нібито їх не менше 30. Зрозуміло, що на невеликому просторі таку кількість собак важко утримувати. У квартирі певно антисанітарія.

Нагадаємо, сьогодні у Шевченківському районі міста ряд будинків відключать тимчасово від ЦО.

На головній скірншот з відео