Свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на вулиці Українська вчора вранці  просять відгукнутися.

Для об’єктивного розслідування обставин аварії дуже потрібні записи з відеореєстраторів.

До  редакції Regionnews звернулася тітка 12-річного Нікіти, який найбільше постраждав у аварії. Жінка просить допомоги у пошуку водіїв, які можуть мати важливі докази, що зараз так необхідні для слідства.

За попередньою інформацією від очевидців, ймовірно зіткнення двох легкових автомобілів «Daewoo» та «Volkswagen» трапилося через те, що ділянка дороги була вкрита льодом, автомобіль «Daewoo» сильно занесло. Щоб вирівнятися водійка зробила різкий маневр та виїхала на смугу зустрічного руху, де й зіткнулася з «Volkswagen» в якому їхали до школи “Перспектива” 39-річний водій та 12-річний Нікіта. Водій обійшовся травмою ноги та зламаними ребрами, дитина постраждала сильно.

Зараз Нікіта знаходиться у медикаментозній комі, він отримав відкриту черепно-мозкову травму. Наразі хлопчику зробили одну операцію, ще 2 попереду. Лікування дитини обходиться дуже дорого, тож сьогодні був відкритий збір коштів для допомоги в боротьбі за життя та здоров’я Нікіти. Гроші можна перерахувати на карту мами Нікіти – Наталії Лебединської – 4149 4993 9005 4508.

Водійка автомобіля «Daewoo», за інформацією з власних джерел редакції, поки до свідомості не приходила, вона теж отримала серйозні травми.

Звертаємося до всіх, хто може допомогти встановити обставини цієї страшної аварії, будь ласка,  відгукніться, для родичів постраждалих це дуже важливо.

Відео можна також надсилати в редакцію Regionnews  на пошту – agencynews2017@gmail.com.