Вчора RegionNews розповідав, що 29 листопада в Комунарському районі чоловіка доставили до лікарні з кульовим пораненням. Постріл був здійснений з травматичної зброї. Нещодавно правоохоронцям вдалось піймати зловмисника.

Близько 18:30 в одній з крамниць, яка розташована по вул. 40 років Перемоги, між власником магазину та покупцем виник конфлікт. Останній не хотів одягати медичну маску. Дійшло до бійки. У результаті клієнт таки вийшов з приміщення, однак через 15 хвилин повернувся зі зброєю в руках. 47-річному чоловіку вистрілили в лице, його доставили до лікарні, повідомляється на сайті ГУНП Запорізької області.

Особу зловмисника встановлено – місцевий мешканець 1972 року народження. Очевидці стверджують, що на момент інциденту він був п’яним.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, хлопчик якого намагались викрасти в селищі Кушугум, ще й досі не оговтався. Постраждалий потребує допомоги невролога й психіатра. Існує ймовірність, що його кривдники так і не отримають покарання.