Колишнього керівника КП «Міжнародного аеропорту Запоріжжя» судитимуть за розтрату 900 тис. Грн бюджетних коштів. Справу скоро розглядатимуть у суді.

На сайті Запорізької обласної прокуратури вказано, що завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно екскерівника аеропорту «Запоріжжя» за фактом розтрати чужого майна, шляхом розтрати чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненої в особливо великих розмірах (за ч. 5 ст. 191 КК України).

«За даними слідства, керівник підприємства після здійснення тендерних закупівель техобладнання для систем інструментального зльоту та посадки літаків безпідставно уклав із підрядником додаткові угоди з постачання зайвого технічного устаткування. За вказаних обставин посадовцем було допущено розтрату коштів місцевого бюджету на суму майже 900 тис. грн. »

Прокурори Шевченківської прокуратури направили до суду обвинувальний акт та заявлений обвинувальний позов на суму завданих державі збитків.

Нагадаємо, раніше також повідомлялось, що колишнього керівника аеропорту та двох його підлеглих підозрювали у заволодінні майже 500 бюджетних коштів. Протягом 2017-2019 рр. вони нібито вносили неправдиві відомості до актів тощо.

Фото: Google.com