Ксенію, яка найбільш активно, протягом години, разом зі спільниками била школярок у Шевченківському районі Запоріжжя відправили за ґрати принаймні на 60 днів. Шевченківський районний суд не дозволив вносити заставу і на час розслідування аргесивна дівчина залишатиметься там, де не зможе нікому завдати шкоди.

На цьому наполягала сторона обвинувачення. Слова прокурорки зацитували журналісти 061.

Вона робила такі дії, які навіть у тваринному світі рідко зустрінеш. Ця підозрювана найактивніша з учасниць, це була привселюдна кара над дітьми, такими ж, як вона. Дівчина змушувала потерпілих перебувати на одному місці і навіть забороняла потерпілим плакати і висловлювати свої емоції. Під час допиту одна з потерпілих розповіла, що її погрожували роздягнути та відправити додому голою, але дівчинка сказала, що вважала б це за щастя. Вона зазнала багато страждань. За свідченнями потерпілих знущання тривали понад годину. Підозрювана виявляє сильну жорстокість, агресію. Я вважаю, що її ізоляція від суспільства вбереже багато дітей.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Вадим Журавлёв (@zhuravlov1977)

У суді Ксенія поводилася споікійно, навіть перепросила у дівчат та їх батьків за свій вчинок. Підсудна завпевняла, що не хоче до СІЗО, і пояснювала, що була п’яною, тому так агресивно поводилася.  Відомо, що на засіданні був батько хуліганки, журналістам він повідомив, що соромиться поведінки своєї дочки і просить вибачення за неї.

У соціальних мережах тим часом опублікували відео з дівчиною, її забрали з зали  суду і доставили в СІЗО.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Вадим Журавлёв (@zhuravlov1977)

Якщо провина кривдниці школярок буде доведена, вона може залишитися у в’язниці на 7 років.