RegionNews розповідав, що до зоопарку “Страусова ферма”, який знаходяться під Мелітополем Запорізької області, завезли шотландських корівок – Гайленд. Тварини облаштувалися на новій території і тепер саме час давати імена новим вихованцям звіринця.

Як виявилось тварини різної статті – бичок й теличка. Вони повністю облаштувалися, звикли один до одного. Судячи з опублікованого відео, яке розмістив у себе на сторінці в Інстаграм зоопарк, у нових “плюшевих” жителів дуже хороший апетит. Тепер співробітники звіринця мізкують, як назвати корівок. У соцмережах просять про допомогу у цій непростій справі:

Коровки освоились, привыкли друг дружке, и теперь самое время дать им имена.
Надеемся вы нам в этом поможете!

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Зоопарк “Страус-ЮГ” (@zoopark_strausug)

Гайленд – справжній символ Шотландії. Ця порада була спеціально виведена у Шотландії на Північно-Шотландському нагір’ї і Зовнішніх Гебридських островах. Тварини мають довгі роги і довгу хвилясту шерсть різного забарвлення. Гейленд – витривала порода, яка пристосована до суворого клімату рідного краю. Втім вони комфортно себе почувають і у країнах з помірним кліматом, наприклад в Центральній Європі.

Нагадаємо, на заповіднику в Запоріжжі з’явився новий мешканець. Під час прогулянки запоріжець виявив сліди бобра європейського, або річкового. Поки про різновид достеменно невідомо, адже самого гризуна сфотографувати не вдалось.

На головній – фотоілюстрація