Дівчинка, яку побили на стадіоні 12 школи в Шевченківському районі Запоріжжя наразі проходить лікування у Харкові. Дитина вже має інвалідність, яку отримала кілька років тому після втрати ока.

Після звірського побиття у постраждалої  зламаний ніс та з’явилися проблеми з роботою нирок.

Сім’я Євгенії Корніченко, так звати побиту дитину – радо прийме будь-яку фінансову допомогу, щоб поставити дівчину на ноги. Про це написала адвокатка сім’ї Оксана Швець-Хомутова у соціальних мережах й прикріпила копії медичних документів.

Жінка каже, що стан Євгенії стабільний, втім буде хіоругічне втручання, та також слід детально обтежити нирки. А це – великі гроші, яких у сім’ї бракує.

Лікарі на сьогоднішній день не дають і приблизного списку витрат на лікування, але ми його вимагатимемо. Також вважаю за потрібне вказати, що Євгенія є інвалідом з дитинства з 2015р. з пошкодженням органів зору, у неї відсутнє очне яблуко і стоїть протез-імплант на правому оці. Євгенія має групу інвалідності та підтверджуючі документи. Сім’я Євгенії перебуває у скрутних умовах. Тато дівчинки довгий час не працевлаштований. Мати дівчинки була вимушена піти від її батька.   Євгенія має молодшу сестричку, їй 8 років. Євгенія, мама та сестра живуть у гуртожитку в кімнаті менше 7 кв.м, більшої кімнати їм надати поки що не можуть. Все це я вказала для того, щоб Ви розуміли, в чому скрутність сім’ї і що ця сім’я потребує допомоги. – пише адвокатка сім’ї.

Допомогу можна перерахувати на картку (№ 4149 4991 1107 5121 ) мами дівчинки – Анни Корніченко.

Нагадаємо, вчора ми писали, що суд обрав запобіжний захід для найбільш агресивної нападниці , вона може пробути за ґратами 7 років. 

Під домашній арешт пішли також 4 інших учасниць побиття школярок.