Зловмисник, якого підозрюють в крадіжці, продав мікроавтобус усього за три тисячі гривень.

10 грудня мешканець села Новомиколаївка Семенівської ОТГ 1987 року народження звернувся до правоохоронців. Він повідомив про викрадення пасажирського мікроавтобуса «Mercedes-Benz» жовтого кольору. Сума збитків – 83 грн. Слідчо-оперативній групі вдалося швидко вирахувати підозрюваного, зазначається на сайті ГУНП Запорізької області.

Викрадений транспорт було знайдено на подвір’ї в місті Мелітополі. Як з’ясувалося, бус усього за три тисячі гривень купив власник приватного домоволодіння. А ймовірний викрадач і продавець за сумісництвом – неодноразово судимий житель міста 1988 року народження, який влаштувався нещодавно на роботу до постраждалого.

Фігуранту справи повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, визначеного у ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» ККУ. Наразі чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Нагадаємо, близько 20:30 на вул. Космічній коп 1997 року народження керуючи авто «ВАЗ 21099» не впорався з кермуванням та скоїв наїзд на опору залізничного мосту. На місці події працювали медики рятувальники, слідчо-оперативна група й працівники ДБР